Skip to content

CSOPORTOS ÉS EGYÉNI REPÜLŐTÉRLÁTOGATÁSRA VONATKOZÓ ÁRAK 

A túravezetés nyelve a magyar. Külön kérés és egyeztetés esetén angolul vezetett túrát is tudunk vállalni, ennek felára 20%.

Teljes árú (felnőtt) jegy

2 900 Ft/fő

Kedvezményes árú (gyermek, diák, nyugdíjas) jegy

1 900 Ft/fő 

Családi jegy

6 911 Ft 

Az árak bruttó árak, 27% ÁFÁ-t tartalmaznak és egy főre vonatkoznak. Fontos információ: az elszámolás alapja a hatósági engedélyezésre leadott listán szereplő látogatók száma. Annyi látogató után kell részvételi díjat fizetni, ahány fő az engedélyezett listán szerepel.

Rendelkezésre tartási díj: bruttó 30 000 Ft. A rendelkezésre tartási díj kizárólag a csoportos reptérlátogatásra érkező csoportok által fizetendő, és a végösszegbe beleszámít.

DE: indulás 12:00-ig; DU: indulás 12:00 után.

5 éves kor (óvoda nagycsoport) alatti gyerekeket nem tudjuk fogadni a Repülőtérlátogatási programon.

Csökkentett árú jegyre jogosultak: 

Gyermekek 5-16 éves korig

Érvényes diákigazolvánnyal rendelkező diákok, hallgatók

Nyugdíjasok

Fogyatékkal élők

Egyéni repülőtérlátogatás áraira vonatkozó feltételek, kedvezmények: 

Alsó korhatár normál reptérlátogatásainkra 6 év, családbarát túráinkra 3 év.

Kedvezményes árú jegy: 3 évesnél idősebb gyermekek, diákigazolvánnyal (általános iskolai, középiskolai vagy felsőoktatási intézmény által kiállított rendelkező), illetve nyugdíjas és fogyatékkal élő látogatóink számára! (Nem egyértelmű esetben kérjük a megfelelő igazolvány bemutatását.)

Családi jegy: Kis-és nagy családok számára kedvezményes belépést biztosítunk! Családi jegy vásárlása 2 felnőtt + 2 gyermek részvetele esetén váltható ki, 2 felnőtt + 3 vagy több gyermek részvételével kiegészítő gyermek jegy ára 1000 Ft, legfeljebb 6 gyermekig! A 7. gyermek és a felett kedvezményes árú jegyet állítunk ki!

FIZETÉSI MÓDOK

A reptérlátogatásra szóló belépőjegyek kizárólag online foglalási felületünkön bankkártyával vagy ajándékutalvánnyal fizethetőek. 

Üdvözöljük a Reptérlátogatás Debrecen oldalán!

Ha bármi kérdése van, írjon nekünk, kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

X