Skip to content

CSOPORTOS REPÜLŐTÉR-LÁTOGATÁS 

Ön osztályfőnök és osztálykirándulást szervez? Munkatársaival szeretne kirándulni csapatépítés céljából? Esetleg szakmai csoport számára keres programot? Csoportos programjaink óvodás csoportok, iskolai osztályok és felnőtt látogatók számára egyaránt érdekesek. Szeretettel várjuk jelentkezését!

✈ Iskolai, óvodai csoportok számára 

✈ NAGYCSOPORTOS óvodás, általános iskola alsó tagozatos tanulóknak (2 vagy 3 órás program) A “Reptérlátogatás” nevű buszos programunkon, amelynek során biztonsági ellenőrzésen keresztül visszük be a látogatókat a repülőtér forgalmi területeire, csak nagycsoportos óvodás kortól kezdve tudjuk fogadni a látogatókat. A túrák során a repülőtér területének izgalmas részeit tekintjük meg közvetlen közelről, karnyújtásnyira gurulnak tőlünk a repülőgépek, fel- és leszállásokat nézünk meg autóbuszunkról, miközben felkészült túravezetőnk a kicsik számára élvezhető előadást tart! Óvodásokat szeretettel várjuk 2 órás programunkra, alsó tagozatosok pedig választhatnak 2 vagy 3 órás programjaink közül. Felső tagozatos és annál idősebb gyermek-, valamint felnőtt csoportok számára (3 órás program)

 

A nagyobb gyermekek, felnőtt csoportok számára készített program 3 órás, melynek részeként betekintést nyerhetünk a repülőtér titkaiba, valamint lehetőség nyílik többször is kiszállni a buszból a repülőtér izgalmas pontjain.

 

Látogatást teszünk a repülőtér központi tűzoltóbázisán, illetve légimentőbázisán, megtekintjük a fel- és leszálló, guruló és földön tartózkodó, kiszolgálás alatt lévő repülőgépeket olyan közelről, amilyen közelről csak látni lehet aktív repülőgépet! Felkészült túravezetőink, akik maguk is a légiipar résztvevői, a buszon és a busz mellett izgalmas előadást tartanak a repülőtér működéséről!

 

✈ Szakmai csoportok számára

 

Sok szeretettel várjuk közlekedési ✈ szakiskola tanulóit, közlekedésmérnök hallgatókat, logisztika- és teheráru forgalom iránt érdeklődő, légiutaskísérő vagy pilóta-növendék csoportok jelentkezését! Egyéni megbeszélés alapján az adott csoport számára rendkívül érdekes területeket mutatjuk meg, felkészült, az adott szakterületen dolgozó kollégáink előadásában 3 órában, vagy akár ennél hosszabban is!

 

✈TALÁLKOZÁSI PONT 

 

Találkozási pont a Debreceni Nemzetközi Repülőtér parkolója.

Szeretné elkerülni a tömegközlekedést a gyermekekkel? Szeretne a legkényelmesebb és legbiztonságosabb módon eljutni a repülőtérre? Válasszon minket a közlekedéshez is! Kérés esetén házhoz megyünk csoportjainkért, a program végeztével pedig biztosítjuk a visszajutást.

 

✈ AZ ÚTVONAL 

A repülőtér-látogatás útvonala ide kattintva érhető el. A 2 és 3 órás programok útvonala megegyezik.

 

✈ ÁRAK – CSOPORTOS REPTÉRLÁTOGATÁS

 

Teljes árú (felnőtt) jegy

2 900 Ft/fő

 

Kedvezményes árú (gyermek, diák, nyugdíjas) jegy

1 900 Ft/fő 

 

Családi jegy

6 911 Ft 

 

Az árak bruttó árak, 27% ÁFÁ-t tartalmaznak és egy főre vonatkoznak. Fontos információ: az elszámolás alapja a hatósági engedélyezésre leadott listán szereplő látogatók száma. Annyi látogató után kell részvételi díjat fizetni, ahány fő az engedélyezett listán szerepel.

 

Rendelkezésre tartási díj: bruttó 30 000 Ft. A rendelkezésre tartási díj kizárólag a csoportos reptérlátogatásra érkező csoportok által fizetendő, és a végösszegbe beleszámít.

 

5 éves kor (óvoda nagycsoport) alatti gyerekeket nem tudjuk fogadni a csoportos repülőtérlátogatási programon sem.

 

Kedvezményes árú jegyre jogosultak: 

Gyermekek 5-16 éves korig

Érvényes diákigazolvánnyal rendelkező diákok, hallgatók

Nyugdíjasok

Fogyatékkal élők

 

✈ FIZETÉSI MÓD 

 

A jelentkezést követően 8 munkanapon belül, díjbekérő alapján, bruttó 30 000 Ft rendelkezésre tartási díj átutalással, bankkártyával.

A fennmaradó díjkülönbözet a látogatást megelőző 10. munkanapig átutalással vagy bankkártyával fizetendő.

 

✈ A JELENTKEZÉS MENETE

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését programunk, használja az online jegyvásárlási lehetőséget! Érdeklődését a lehető leghamarabb visszaigazoljuk e-mailben vagy telefonon.

A következő lépésben a megadott email címre elküldjük

  • a létszám alapján kiszámított teljes díj 30%-áról szóló díjbekérőt, valamint
  • a látogatók adatainak rögzítésére szolgáló excel táblázatot.

A foglalás akkor tekinthető visszaigazoltnak, amennyiben a díjbekérő határidőben kiegyenlítésre kerül. A díjbekérő kiegyenlíthető bankkártyával vagy banki átutalással.

 

A látogatást megelőzően újabb díjbekérőt küldünk, amely a teljes díj fennmaradó részéről szól. Ezt a díjrészletet a látogatást megelőző 5. munkanapig kell kiegyenlíteni. A látogatást megelőző 7. munkanap 12:00 a látogatók adatait tartalmazó táblázat leadásának határideje is, amelyet rendkívül szigorúan kell vennünk, mert ez a repülőtéri hatóságok által megszabott határidő: az ennél később érkezett adatlapokat nem tudjuk elfogadni!

 

A látogatók adatainak késedelmes, hibás, vagy hiányos elküldése esetén a hatóságok a csoport repülőtérre történő belépését megtagadhatják! Ilyen esetekben az LKK nem tartozik semmilyen felelősséggel.

 

✈ BIZTONSÁGI ÉS EGYÉB SZABÁLYOK

 

A túrákat gondosan restaurált, muzeális buszainkkal teljesítjük. Annak érdekében, hogy ezeket minél tovább megőrízzük, a buszokon vizen kívül semmi más ételt és italt nem szabad fogyasztani. E szabály tekintetében egészségügyi okokból (pl. cukorbetegség) kivételt teszünk; kérjük, ilyen esetben ezt jelezzék a túravezetőnek.

 

Túránk során a repülőtér biztonsági szempontból kritikus területeire is belépünk majd, ezért néhány alapvető biztonsági szabályt be kell tartanunk, különös tekintettel a repülőtér területére be nem vihető, úgynevezett tiltott tárgyakra. A részletes szabályokért kattintson ide!

 

✈ PROGRAMVÁLTOZÁS JOGA

A repülőtér kiemelt biztonsági szabályai miatt a programváltozás jogát fenntartjuk, amennyiben VIP járat, kényszerhelyzet illetve bármely olyan esemény adódik, amely miatt a látogatást a repülőtér saját szabályzata szerint fel kell függeszteni

 

✈ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

 

Az Általános Szerződési Feltételeket ide kattintva éri el. 

✈ TOVÁBBI KÉRDÉSEK 

További kérdései lennének? Kérjük olvassa át a gyakran felmerülő kérdések listáját, ha esetleg nem talált választ kérdésére, Írjon nekünk!

Üdvözöljük a Reptérlátogatás Debrecen oldalán!

Ha bármi kérdése van, írjon nekünk, kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

X