Skip to content

REPTÉRLÁTOGATÁS EGYÉNILEG

TÚRÁK CSALÁDDAL, BARÁTOKKAL

Érdekli a repülés világa? Kíváncsi, hogy működik egy forgalmas légikikötő? Szeretne betekinteni a kulisszák mögé? Jelentkezzen!

 

✈ TALÁLKOZÁSI PONT 

 

Találkozási pont a Mikepércsi úti Tesco parkolója, ahol a parkolás ingyenes.

 

✈ AZ ÚTVONAL 

 

A repülőtér-látogatás útvonala ide kattintva érhető el.

 

✈ PROGRAM

A repülőtér életét bemutató 3 órás programunk során betekintést nyerhetünk a repülőtér titkaiba, valamint lehetőség nyílik kiszállni a buszból a repülőtér bizonyos pontjain:

✈ A Tűzoltóbázison

✈ A Légimentőbázison

✈ A forgalmi előtéren, kiszolgálás alatt nem álló, parkoló repülőgépnél

✈ Gurulóút vagy futópálya mellett a biztonsági sávon kívül

A kiszállások alatt szigorúan követni kell a túravezetők utasításait. A repülőtér kiemelt biztonsági szabályai miatt a programváltozás jogát fenntartjuk, amennyiben VIP járat, kényszerhelyzet illetve bármely olyan esemény adódik, amely miatt a látogatást a reptérrend szerint fel kell függeszteni.

 

✈ TÚRATÍPUSOK

 

A REPÜLŐTÉR-LÁTOGATÁS a legnépszerűbb termékünk. Az ÚTVONAL menüpontban megtalálható a túra részletes leírása, azonban az aktuális forgalom, pályahasználat ezt befolyásolhatja. Szakavatott túravezetőink minden esetben az aktuális forgalom figyelembevételével alakítják a busz mozgását, hogy a legtöbbet fel- és leszállást, állóhelyre történő beállást, hátratolást, elgurulást mutathassuk meg, minél közelebbről. A csak óvodás vagy kisiskolás csoportoknak kínált két órás túrák kivételével a túra során több helyen is kiszállunk a buszból, hogy még közvetlenebbül érzékelhessük a repülőgépek hangját, a kerozin illatát, a leszálló gépek keltette légörvényt. A túrákon természetesen szabad fényképezni, eltekintve a túravezetők által mindig jelzett ritka kivételektől. Ezeken a túrákon, a biztonsági megfontolások, a túra időtartama és az információmennyiség miatt csak betöltött 6. életév fölött fogadhatunk gyerekeket. A gyerekek életkorát hitelt érdemlő dokumentummal igazolni kell.

 

GYERMEKBARÁT TÚRÁK: igény szerint indítunk gyerekbarát túrákat is, ahol betöltött 3. életév után szeretettel várjuk a gyerekeket, szüleikkel, nagyszüleikkel együtt. Gyereksírás miatti panaszt ezeken a túrákon nem fogadunk el! A gyerekek életkorát hitelt érdemlő dokumentummal igazolni kell, ugyanis 3 év alatti kicsiket a repülőtér biztonsági területeire nem vihetünk be. Ezeket a túrákat a kicsikhez szabjuk, így játékosabb lesz a túravezetés is, és – biztonsági okokból – kevesebb helyen szállunk ki a buszból. A túra eleve rövidebb (2-2,5 óra), és ennek megfelelően az ára is alacsonyabb. (Kisgyerekes repülésrajongó látogatóink megértését kérjük: 3 év alatti kicsiket nem vihetünk be a repülőtér aktív forgalmi/biztonsági zónájába.

 

Az ÉJSZAKAI TÚRÁK útvonala, programja megegyezik az alap-repülőtérlátogatással, azzal a különbséggel, hogy sötétben mutatjuk be a kivilágított repülőteret, pálya- és gurulóút-fényeket, a kivilágított induló és érkező repülőgépeket (amelyekből ilyenkor is sok van!). Az Éjszakai túrán a tűzoltóbázis általában nem látogatható.

 

ÁRAK – EGYÉNI TÚRÁK

 

Teljes árú (felnőtt) jegy

2 900 Ft/fő

 

Kedvezményes árú (gyermek, diák, nyugdíjas) jegy

1 900 Ft/fő 

 

Családi jegy

6 911 Ft 

 

Az árak bruttó árak, 27% ÁFÁ-t tartalmaznak.

 

 Egyéni repülőtérlátogatás áraira vonatkozó feltételek, kedvezmények: 

Alsó korhatár családbarát túráinkra 3 év, minden más reptérlátogatás programunkra 6 év.

 

Kedvezményes árú jegy: 3 évesnél idősebb gyermekek, (általános vagy középiskolai, valamint felsőoktatási intézmény által kiállított) diákigazolvánnyal rendelkező, illetve nyugdíjas és sérült látogatóink számára.

Családi jegy: Kis-és nagy családok számára kedvezményes belépést biztosítunk. Családi jegy vásárlása 2 felnőtt + 2 gyermek részvétele esetén váltható ki, 2 felnőtt + 3 vagy több gyermek részvételével kiegészítő gyermekjegy ára 1000 Ft, legfeljebb 6 gyermekig. A 7. gyermek és a felett kedvezményes árú jegyet állítunk ki.

 

✈ A reptérlátogatásra szóló jegyek online foglalási felületünkön bankkártyával vagy ajándékutalvánnyal fizethetők.

 

✈ Kedvezmény repülőtéren dolgozók számára: 

 

A Debrecen International Airport Kft. által kiállított belépőkártyával rendelkezők (arcképpel ellátott kártya) és családtagjaik számára az egyéni repülőtérlátogatások árából 20% kedvezményt biztosítunk, mely viszont többi kedvezményünkkel nem vonható össze.

 

✈ PARKOLÁS

Az egyéni túrák a Mikepércsi úti Tesco parkolójából indulnak, ahol a parkolás ingyenes.

 

✈ JELENTKEZÉS MENETE 

 

Figyelem! A repülőtér szigorúan ellenőrzött objektum. A látogatáshoz, biztonsági okokból, hatósági háttérellenőrzés szükséges. Csak olyan személyeket vihetünk be a túrára, akik belépését a hatóságok előzetesen engedélyezték. Ennek következtében a látogatóknak meg kell adniuk személyes adataikat a regisztrációnál, és ugyancsak ennek következtében a regisztrációt le kell zárnunk a túrák előtt 5 munkanappal, mert ez számunkra a leadási határidő.

 

✈ AJÁNDÉKUTALVÁNY VÁSÁRLÁS, REGISZTRÁCIÓ REPTÉRLÁTOGATÁSRA 

 

Figyelem! Kizárólag a foglalási rendszerből érkező jelentkezéseket tudjuk elfogadni, a Facebookon meghirdetett eseményhez csatlakozást, vagy a hozzászólásban jelzett részvételi szándékot nem. A foglaláskor megadott személyazonosító okmányát mindenképpen hozza magával, ennek hiányában a belépés a repülőtér területére nem lehetséges!

 

✈ BIZTONSÁGI ÉS EGYÉB SZABÁLYOK

 

A túrákat általában muzeális Ikarus buszainkkal teljesítjük. Annak érdekében, hogy ezeket minél tovább megőrizzük, a buszokon vizen kívül semmi más ételt és italt nem szabad fogyasztani. E szabály tekintetében egészségügyi okokból (pl. cukorbetegség) kivételt teszünk; kérjük, ilyen esetben ezt jelezzék a túravezetőnek. Túránk során a repülőtér biztonsági szempontból kritikus területeire is belépünk majd, ezért néhány alapvető biztonsági szabályt be kell tartanunk, különös tekintettel a repülőtér területére be nem vihető, úgynevezett tiltott tárgyakra. A részletes szabályokért kattintson ide!

 

✈ PROGRAMVÁLTOZÁS JOGA

 

A repülőtér kiemelt biztonsági szabályai miatt a programváltozás jogát fenntartjuk, amennyiben VIP járat, kényszerhelyzet illetve bármely olyan esemény adódik, amely miatt a látogatást a repülőtér saját szabályzata szerint fel kell függeszteni

 

 

✈ TOVÁBBI KÉRDÉSEK

 

További kérdései lennének? Kérjük olvassa át a gyakran felmerülő kérdések listáját, ha esetleg nem talált választ kérdésére, írjon nekünk!

Üdvözöljük a Reptérlátogatás Debrecen oldalán!

Ha bármi kérdése van, írjon nekünk, kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

X